Venit la furat în Suceava un hoț ghinionist din Câmpulung s-a rănit în cioburile geamului de la barul pe care l-a spart și a sunat la 112, reclamând furtul ca și când ar fost al altuia

Doi indivizi din Câmpulung Moldovenesc pot fi trecuți ca premianți la categoria cei mai proști hoți din lume. După ce au venit de la zeci de kilometri cu mașina, pentru a sparge magazine în miez de noapte, la Suceava, unul dintre aceștia a sunat la 112, pentru a reclama furtul pe care tocmai l-a comis. Nu chiar de bună voie. După ce a intrat prin efracție într-un bar, spărgând geamul și a furat ce a putut, mai ales țigări, la ieșire hoțul s-a tăiat la picior în cioburile geamului spart. Fiindcă sângera abundent și se temea pentru viața lui, a sunat la 112, reclamând furtul, arătând că a fost martor iar nu autor al întâmplării.

Iată deci cum  s-au petrecut lucrurile, conform informațiilor transmise de IPJ Suceava:

La 16.04.2019, ora 01.19, Valentin Petre, de 30 ani, din Câmpulung Moldovenesc, a anunțat telefonic că în timp ce se afla pe aleea Venus din Suceava, un bărbat necunoscut ar fi ieșit dintr-un magazin spart, l-a lovit și a fugit.

Câmpulungeanu a declarat că la 16.04.2019, în jurul orei 00.30, a venit cu trenul în  Suceava pentru a retrage de la bancomatul ING o sumă de bani, fiindcă pe raza localității de domiciliu nu se află nici un bancomat ING.

La locul faptei,  barul S.C. Criroco S.R.L., , s-a constatat că geamul unității era spart iar la examinarea acestuia și a cioburilor exterioare au fost identificate urme de sânge. Din interiorul unității s-a reclamat sustragerea a  24 pachete de țigări marca Dunhill, Pall Mal și Kent precum și suma de 23 lei.

În continuare au fost identificate pe aleea Venus până pe strada Universității, mai multe pachete de țigări maca PallMall.

Asupra lui Valentin Petre au fost găsite trei pachete de țigări marca PallMall despre care el a afirmat că a venit cu ele de la Câmpulung Moldovenesc.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorul furtului comis din barul  cu pricina este chiar reclamantul.

El a recunoscut în cele din urmă că în noaptea aceea, în jurul orei 22.30, a plecat din Câmpulung Moldovenesc cu autoturismul condus de Sorin C., de 30 ani,  spre Suceava cu scopul de a fura din magazine.  După ce a ajuns în mun. Suceava pe Aleea Venus au parcat autoturismul în apropierea barului S.C. Cricrom S.R.L.

A coborât din mașină și a spart cu o cheie franceză geamul din partea stângă a magazinului și a pătruns în interior, timp în care partenerul său a stat de pază în mașină.  După ce a luat din magazin mai multe pachete de țigări marca  Pall Mall, Kent și Dunhill şi mai multe monede s-a declanşat alarma din magazin.  S-a speriat și în momentul în care a ieşit din magazin  pe geamul pe care intrase, s-a tăiat la piciorul drept într-un ciob de  sticlă.           Pentru că  Sorin C.  fugise  de la locul faptei şi rana de la picior sângera puternic,  Valentin Petre a sunat la 112 sesizând faptul  că în timp ce se afla pe Aleea Venus din Suceava, un bărbat necunoscut  ar  fi ieșit  dintr-un  magazin spart și l-a agresat.

În baza probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale faţa de suspectul  Petre Valentin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.

Câmpulungeanul a fost reținut pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de azi acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propuneri de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru furt calificat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *