Evenimente

Vernisaj al expoziției Salonului Internațional de Artă Fotografică Bucovina Mileniul III, ediția a XVII – a, 2021, la Muzeul de Istorie, pe 15 decembrie

Muzeul Național al Bucovinei a transmis, pentru ziua de miercuri, 15 decembrie 2021, ora 12, invitația la vernisajul expoziției Salonului Internațional de Artă Fotografică Bucovina Mileniul III, ediția a XVII – a, 2021, la la Muzeul de Istorie, de pe strada Ștefan cel Mare.

Evenimentul se desfășoară sub înaltele patronaje ICS (Image Colleague Society) şi GPU (Global Photographic Union).

Perioada de expunere va fi 15 decembrie 2021 – 15 ianuarie 2022.

Se amintește faptul că secțiunile din acest an au fost „open monochrome”, „open color”, „travel” şi „nature”.

Participarea la Salon a fost numeroasă, peste media participărilor anilor precedenți.

S-au înscris în competiție 298 de artiști fotografi din 39 de țări, cu aproape 4000 de fotografii.

Juriul Salonului a avut următoarea componență:

Dr. Teodor Radu Pantea – Oradea

EFIAP/silver, EH.ISF, PSA***(CPID), PSA**(PPD), PSA**(PJ), Hon.ICS, F.ICS, Hon.EPI, M.E.UPHK

Ovi D. Pop – Oradea

EFIAP /s, GPU Cr4, E AAFR

Nelu Scripciuc – Arad

EFIAP, EAAFR, MICS, MSAP, Hon FICS, Hon FAPU, Hon EICS/PSBP

Flavian Săvescu – Reșița

EFIAP, EAAFR, GPU CR2, GPU Hermes

Iurie Foca – Chișinău – Republica Moldova

 UAFM, AFIAP

Cele mai bune fotografii au fost premiate cu un total de 72 de medalii şi mențiuni (12 medalii și 24 mențiuni ICS, respectiv 12 medalii și 24 mențiuni GPU), precum și cu placheta “Mihai Petru Ungureanu” care a fost acordată pentru Best Author, în memoria celui care a fost promotorul Salonului Internațional de Artă Fotografică “Bucovina Mileniul III”.

Accesul la vernisaj și la expoziție, se va face cu respectarea legislației pandemice în vigoare din data de 25 octombrie 2021.

REGULI ACCES MUZEU

Conform HG 1.130 – Hotărâre pentru modificarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,

 începând cu data de 25 octombrie 2021

(4) Accesul persoanelor, cu excepția angajaților, în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatorilor economici cu capital public este permis doar celor care fac dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RTPCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Măsurile prezentate nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani și sunt însoțite de o persoană cu vârsta mai mare de 18 ani și care face dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.   

      

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *