Versiune nouă pentru transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic, actualizări REVISAL

Inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava, Romeo BUTNARIU a anunțat astăzi că începând cu data de 20 mai 2019 transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicației Revisal.

Acesta a precizat că angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 după care vor putea instala versiunea 6.0.6. 

Pentru actualizarea aplicației Revisal este recomandat să fie urmate instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare a noii versiuni. Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să fie efectuată o copie de siguranță a bazei de date, accesând butonul „Salvare baza de date”  sau „Export angajator” din meniul „Instrumente”.

Informații suplimentare sunt postate pe pe site-ul www.itmsuceava.ro / Sectiunea Revisal.

În cazul în care angajatorii întâmpină dificultăți în instalarea versiunii 6.0.6 – Reges, se pot adresa Serviciului Informatică al Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *