Verzii suceveni consideră că actuala campanie electorală este una bazată pe ură, iar partidele noi invită românii la revoltă

Dan Acibotăriţă, preşedintele Partidului Verde, filiala Suceava a transmis un comunicat de presă în care atenționează asupra campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019.

Acesta spune că ”Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că actuala campanie electorală pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 este una bazată pe ură, cu puține cuvinte, lipsită de proiecte pentru țară. Sunt partide noi, așa-zise proeuropene, care prin limbajul lor limitat, invită români la revoltă.

Din punctul nostru de vedere este inexplicabil ca după 29 de ani de la Revoluția din decembrie 1989 să vedem la clasa politică românească o involuție. Tinerii noștri politicieni, școliți peste hotare, după cum se comportă, nu au auzit de cuvintele românești: patriot, familie, român, iubire, biserică, ci de ură, ciuma roșie, european, fără iubire, individ, fără credință. Toate aceste lucruri negative, dacă nu sunt controlate, vor duce într-un final la distrugerea lor ca indivizi”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *