Verzii suceveni, din nou cu idei originale: transmiterea în direct a ședințelor de consiliu local sau județean, camerele de supraveghere la buncăre, unde sucevenii aruncă gunoiul, să fie finanțate de firmele de salubrizare

Președintele Partidul Verde filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriță consideră că în anul 2020, când știința, tehnica se situează mult peste politicieni, este util, necesar pentru comunitate ca orice ședință, fie ea de consiliul local sau județean, să fie transmisă live pe site-urile de socializare/internet pentru a vedea românii pe cine au votat, cine vrea să facă ceva pentru ei, cu alte cuvinte cu o asemenea hotărâre toți consilierii, primarii, pot fii trași la răspundere sau abordați pe stradă.

”Noi, verzii suceveni, vă promitem că orice ales, din partidul nostru, va transmite ședințele de consilii sau alte dezbateri, iar cetățenii vor avea ocazia să vadă ceea ce se întâmplă în interiorul unei primării. În orice comunitate normală primarul sau alesul local este în slujba cetățeanului și nu invers, adică cetățeanul să tremure în fața primarului sau a alesului local”.   

Liderul Verzilor suceveni a observat, poe de altă parte, că cei care conduc primăria municipiului Suceava consideră gunoiele mai importante decât sucevenii.

”Să amplasezi camere video în zona unde se depozitează gunoiele numai pentru a supreveghea activitatea, ba mai mult, să și înființezi un centru de supraveghere, arată că la noi, în municipiul Suceava, cineva din primărie pune preț mai mare pe o pungă de plastic decât pe viața unui sucevean, iar noi suntem buni numai când ne plătim impozitul sau îi votăm.

Noi, verzii suceveni, suntem pentru selectarea gunoielor, suntem pentru reciclare, dar considerăm că aceste cheltuieli trebuie suportate de către cei care colectează, adică de către operator, nu de către primărie.

Nu am auzit pe un conducător din primărie că dorește să monteze camere video prin parcuri, pentru a supraveghea copiii, pentru a veni în ajutorul sucevenilor în caz de evenimente nedorite, nu am auzit că vor să facă parcări în zona primărie pentru a nu mai da amenzi cetățenilor care vin să-și plătească taxele și impozitele”. a transmis Dan Acibotăriță.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *