Verzii suceveni fac zid de sprijin în jurul doctorului Raed Arafat și amență cu acțiunea în judecată împotriva lui Marian Moroșanu și a tuturor celor care cer demisia lui Arafat

În postarea săptămânală, Dan Acibotăriță, președintele Partidului Verde, filiala judeţeană Suceava se alătură celor care îl susțin pe Raed Arafat, căruia anumite voci i-au cerut demisia din funcția de secretar de stat.

Într-un comunicat de presă, liderul Verzilor suceveni arată că șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr.Raed Arafat, omul care a fondat SMURD în România, este atacat permanentîn ultima perioadă de oamenii actualii puteri.

”În această săptămănă un individ numit Marian Moroșanu, protejat de europarlamentarul Rareș Bogdan, cel care se crede cel mai inteligent liberal din istoria PNL, a cerut într-un mod ofensator demisia domnului Raed Arafat. Practic actuala putere prin orice metodă vrea înlăturarea domnului Arafat de la DSU.

Noi, verzii suceveni, am văzut intervenția lui Marian Moroșanu, filmată chiar de dumnealui, prin care face presiuni pentru  ca doctorul Arafat să își depună demisia și considerăm că o asemenea hărțuire trebuie pedepsită de lege. Este inacceptabil ca un demnitar al statului român să fie atacat verbal în mod permanent iar cei care se ocupă de protecția lui să se facă că nu văd.

Dacă nu se va lua măsuri, Partidul Verde filiala județeană Suceava, după ce va consulta un avocat, va face plângeri penale împotriva lui Marian Moroșanu și a celor care sprijină asemenea demersuri, iar dacă-i legal, normal, ce se întâmplă, vom copia modelele lansate de liberali, mai ales cele sprijinite de întâilul liberal al planetei, dl.Rareș Bogdan”, arată Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde filiala județeană Suceava, în comunicatul transmis.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.