Verzii suceveni nu-l mai primesc în gazdă pe Vasile Rîmbu, să devină primar al Sucevei. Ei vor alianță cu celelalte partide, exceptând PNL, pentru desemnarea unui candidat unic

Președintele Partidului Verde, filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriță a schimbat kalimera politică în ceea ce îl privește pe șeful său, managerul Spitalului Județean Vasile Rîmbu.

Dacă în luna octombrie a anului trecut liderul Verzilor se oferea să îl primească în gazdă pe Vasile Rîmbu doar pentru a putea să candideze la funcția de primar al municipiului reședință de județ, acum Acibotăriță consideră că ”municipiul Suceava merită mai mult decât un administrator de spital”.

De aceea, el propune o alianță a tuturor forțelor politice din municipiul Suceava, cu excepția, pare-se, a PNL, pentru identificarea unui candidat comun, pe baza unui sondaj de opinie, pentru a-l detrona pe primarul în funcție, Ion Lungu.

Eată care este mesajul semnat de președintele PV Suceava, Dan Acibotăriță:

 

Noi, verzii suceveni, propunem celorlate partide politice din municipiul Suceava, o alianță pentru primăria municipiului Suceava, mai exact pentru funcția de primar. Numai așa poți să schimbi ceva.

S-a vehiculat numele managerului Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava ca fiind singura varianță de luptă împotriva actualului primar dar zicem noi că Suceava are și alte resurse umane. Nu credem că dl. Vasile Rîmbu își dorește ceva mai mult decât să rămână manager. Și-a jucat foarte bine cartea, așteaptă o nouă confirmare pe trei ani, dar municipiul Suceava merită mai mult decât un administrator de spital, iar acest lucru nu poate fi dat decât printr-o alianță de partide.

Așteptăm ca cei din PSD, ALDE, PMP, USR, ProRomânia, Uniunea pentru Bucovina, Forța Națională și alte partide care își doresc, să nominalizeze câte un candidat, iar după realizarea unui sondaj cel  are are prima șansă ne va reprezenta municipiul Suceava pe următorii 4 ani.

Suceava smartpress arăta pe la sfârșitul lunii octombrie a anului trecut că Dan Acibotăriță, președintele Filialei județene Suceava a Partidului Verde are o nouă propunere și o ofertă mai puțin obișnuită privind alegerile locale din iunie 2020. El dorea ca managerul Spitalului Județean, Vasile Rîmbu să candideze pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ. Dar pentru că dumnealui nu are buletin de Suceava, Dan Acibotăriță a găsit soluția. ”Verzii” să-l găzduiască în municipiu, cu condiția ca Rîmbu să candideze la primărie din partea Partidului Verde.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *