”Verzii” suceveni se oferă să-l găzduiască pe Vasile Râmbu, pentru a candida la primăria Sucevei. Desigur, din partea Partidului Verde

Dan Acibotăriță, președintele Filialei județene Suceava a Partidului Verde are o nouă propunere și o ofertă mai puțin obișnuită privind alegerile locale din iunie 2020. El ar dori ca managerul Spitalului Județean, Vasile Rîmbu să candideze pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ.

Dar pentru că dumnealui nu are buletin de Suceava, Dan Acibotăriță a găsit soluția. ”Verzii” să-l găzduiască în municipiu, cu condiția ca Rîmbu să candideze la primărie din partea Partidului Verde.

”Am observat o susținere mare a sucevenilor pentru dl. Vasile Rîmbu de a ajunge primar al municipiului Suceava. Un obstacol ar fi că actualul manager al Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” Suceava nu are mutație pe Suceava, iar noi, verzii suceveni,        ne oferim să-l găzduim, pentru această șansă de primar. Important este să candideze, independent, susținut de PNL sau chiar pe lista Partidului Verde.

Cea mai bună soluție este să fie pe lista verzilor suceveni. Vom avea primar, consilieri locali, consilieri județeni, vom fi un partener de cuvânt pentru dl. Gheorghe Flutur, promitem că va dispărea acea groapă de gunoi de pe Mestecăniș, iar dl. Ion Lungu va rămâne mai departe candidatul liberal pentru primăria municipiului Suceava cu șanse mari pentru parlamentare. Cu alte cuvinte toată lumea va fi fericită, inclusiv sucevenii. Totul se va schimba”, a transmis Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde, filiala Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *