Vestea cea mai bună: un singur pacient diagnosticat cu COVID – 19, internat în spital din județul Suceava, în ultimele 24 de ore

Cea mai încurajatoare veste pe care a oferit-o Instituția Prefectului – Suceava, oamenilor din acest județ este cuprinsă în comunicatul de presă transmis astăzi.

Potrivit acestuia, în ultimele 24 de ore a fost internată în Spitalul județean o sigură  persoană diagnosticată cu Covid – 19 și externate 20 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

 În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 397 pacienți, dintre care 159 de pacienți Covid-19, un număr de 13 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 30 de pacienți Covid-19 și 24 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

  Astăzi se recoltează probe, în vederea testării pentru COVID- 19, personalului din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică.

Astăzi, 02.06.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4843 de persoane,
  • în carantină instituționalizată 5 de persoane
  • 17228 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3102 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.
  • Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20716de teste.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2606 de persoane declarate vindecate.

 Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *