Actualitate

Vești optimiste de la viceprimarul Lucian Harșovschi: 140 de bebeluși s-au născut în municipiul Suceava de la decretarea stării de urgență!

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a transmis pe pagina proprie de facebook un mesaj încurajator: viața merge mai departe, se nasc copiii în Suceava în această perioadă  iar numărul sucevenilor vindecați de coronavirus este tot mai mare, de la o zi la alta.

”Trăim vremuri delicate, cu o încărcătură destul de apăsătoare pentru fiecare dintre noi, și este clar că avem nevoie de motive serioase pentru a privi cu optimism spre un viitor mai bun, mai sigur, iar un astfel de motiv îl reprezintă copiii.

De la decretarea stării de urgență și până astăzi, la Suceava, au venit pe lume 140 de bebeluși. Vorbim, așadar, de perioada cuprinsă între 16 martie – 26 aprilie, cu mențiunea că în intervalul 23.03 – 02.04, nu au avut loc nașteri la Spitalul Județean.

Să fim optimiști și încrezători!

P.S. 367 de persoane au fost vindecate de SARS-COV-2 și avem încredere că numărul acestora este în creștere!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *