Vicecampionul Olimpic de la Tokio, Marius Cozmiuc, propus cetățean de onoare al municipiului Suceava. Va fi premiat cu 10.000 de lei, anunță primarul Ion Lungu

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a anunțat că în această dimineață a avut o întâlnire cu canotorul român, care are domiciliul în municipiul Suceava, Marius Cozmiuc, care a obținut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”În urma întâlnirii cu domnul Marius Cozmiuc, în această dimineață, voi propune Consiliului Local al municipiului Suceava să acorde titlu de Cetățean de onoare domnului Marius Cozmiuc, câștigător al medaliei de argint pentru canotaj în cadrul probei de dublu rame masculin la Jocurile Olimpice de la Tokyo. De asemenea, voi propune premierea lui cu suma de 10.000 lei.

Domnul Marius Cozmiuc este cetățean al municipiului Suceava, având domiciliul pe strada Căpitan Grigore Andrei, din Burdujeni Sat.

În anul 2017 am avut onoarea sa oficiez căsătoria civilă cu canotoarea Ionela Cozmiuc, campioană mondială la dublu vâsle seniori în anii 2017 și 2018, care a participat și ea la Olimpiadă și s-a clasat în finală pe locul 6. Felicitări din partea comunității! Suntem mândri de voi!”, este mesajul transmis de primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.