Actualitate

Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Silviu –Cristinel Crețu, prins în flagrant încasând o mită de 40.000 de euro de la afaceristul sucevean Vasile Rîpan

Publicația online ”Strict secret” a anunțat în premieră că vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Silviu-Cristinel Crețu a fost prins în flagrant de procurorii DNA, după ce a primit un plic cnținând 40.000 de euro, oferit de omul de afaceri Vasile Rîpan, patronul firmei Autotehnorom, cea care s-a ocupat de modernizarea drumurilor județene dintre Iași și Suceava, până când a decis să renunțe la contract.

Potrivit publicației ”Strict secret”, pe la ora 10.20, procurorii DNA de la Cluj au descins în biroul vicepreședintelui CJ Suceava. Vasile Râpan pregătise flagrantul îmreună cu procurorii clujeni, considerați mai de încredere decât cei din Suceava, după ce în urmă cu câteva zile, CJ Suceava a executat scrisori de garanție în valoare de 6 milioane de euro, ale firmei Autotehnorom. Râpan ar fi fost abordat de Cristinel Crețu care iar fi transmis că problema poate fi rezolvată dacă plătește. Șpaga convenită a fost de 40.000 de euro.

Se pare că afaceristul Rîpan îi mai dăduse lui Crețu, în decembrie 2021, alți 40.000 de euro, dar a considerat că nu se mai poate lăsa șantajat și de această dată și a beneficiat de prevederile legii acordate denunțătorilor.

Acum, vicepreședintele CJ Cristinel Crețu este în audieri la sediul DNA Suceava, urmând ca ulterior să fie prezentat instanței care va  lua o decizie în ceea ce îl privește.

Please follow and like us:

One thought on “Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Silviu –Cristinel Crețu, prins în flagrant încasând o mită de 40.000 de euro de la afaceristul sucevean Vasile Rîpan

  • Banii mergeau la partid, la Flutur, toata lumea stie asta! Nu se ia spaga fara sa i se dea si lui Flutur cota parte…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other