Vicepreședintele PMP Marian Andronache cere demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu

Marian Andronache, președintele organizației județene a Partidului Mișcarea Populară (PMP), vicepreședinte la nivel national al acestei formațiuni politice, cere demisia ministrului Educației, Sorin Cîmpeanu:

”Un ministru al Educaţiei trebuie să fie un model pentru întregul sistem de educație în mod egal pentru elevi şi pentru profesori.

Sorin Cîmpeanu s-a dovedit, de-a lungul timpului, un vajnic apărător al plagiatorilor, prin proiectele impuse pentru modificarea Legii Educaţiei. Nu la fel de consecvent a fost şi atunci când a fost vorba despre protejarea drepturilor şi intereselor elevilor din România. Eliminarea burselor de merit este un astfel de exemplu.

PMP cere răspunsuri clare de la Sorin Cîmpeanu pentru acuzaţiile de plagiat. Declaraţiile sfidătoare oferite opiniei publice nu arată o atitudine demnă de un ministru şi mai ales unul al Educaţiei”.

PMP spune clar că plagiatul este o formă de furt  şi oricine se face vinovat de furt trebuie să plece din funcţia publică, indiferent de postul pe care îl ocupă.”, este mesajul transmis de liderul PMP, Marian Andronache.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *