VICEPREȘEDINTELE PMP MARIAN ANDRONACHE VA CONDUCE DEPARTAMENTUL PENTRU TRANSPORTURI ȘI INFRASTRUCTURĂ ÎN STRUCTURA NAȚIONALĂ A PARTIDULUI

Marian Andronache, președinte al organizației județene a Partidului Mișcarea Populară (PMP), ales vicepreședinte la nivel național al acestei formațiuni politice a detaliat, pentru Suceava Smartpress, modul în care s-a desfășurat, la sfârșitul săptămânii trecute, Congresul de alegeri al Partidului Mișcarea Populară.
”Sâmbătă, pe 16 iunie, a avut loc Congresul Partidului Mișcarea Populară în prezența a 2500 de delegați. Fiecare organizație județeană a trebuit să vină cu 50 de delegați. Suceava a avut o delegație completă pentru acest congres. S-a depus o singură moțiune, cea a domnului Eugen Tomac – ”Partidul Mișcarea Populară, reîntregim România”. Proiectul de țară al Partidului Mișcarea Populară este unirea României cu Basarabia. A fost singura moțiune depusă iar Suceava a susținut această moțiune. Domnul Eugen Tomac și-a dorit foarte mult să fac parte din echipa dumnealui. Votându-se moțiunea s-a votat practic și echipa care susținut-o, urmând să facă parte din Consiliul Executiv Național al Partidului Mișcarea Populară. Sunt acum vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară, condus de președintele Eugen Tomac, fiind cel care se va ocupa în cadrul partidului de conducerea departamentului pentru Transporturi și infrastructură”, a arătat Marian Andronache, noul vicepreședinte ale al PMP.
Marian Andronache a arătat că discuțiile privind retragerea din politica activă a fondatorului Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, s-au purtat în interiorul formațiunii politice încă de după alegerile din 2016. Dar pentru că alegerile la toate organizațiile județene au durat foarte mult timp, s-a ajuns ca abia acum să se anunțe această decizie. ”Dumnealui încă din 2017 dorea să anunțe această retragere. Este într-un fel corectă decizia lui, argumentată, precum știm, că era cel mai în vârstă președinte de partid și vrea să lase locul celor tineri fiindcă timpul partidelor conduse de lideri a trecut, partidele trebuind să fie conduse de o echipă. Traian Băsescu este Președinte de onoare al Partidului Mișcarea Populară, este de asemenea Președinte de onoare al Partidului Unității Naționale din Republica Moldova. Platforma PMP – obiectivul de țară este, cum am arătat, reîntregirea României. Dânsul a spus că va fi mult mai activ fiindcă funcția de președinte nu îi permitea să aibă mult timp la dispoziție iar de acum încolo va avea mult mai mult timp, dorind să aibă libertatea de a ieși mult mai mult în media, punctele sale de vedere nemaifiind ale partidului ci personale. El va fi în mod clar alături de noi și, cu siguranță, printre primele organizații ale Partidului Mișcarea Populară pe care le va vizita în teritoriu va fi și cea din județul Suceava”, a declarat Marian Andronache, vicepreședinte la nivel național al Partidului Mișcarea Populară.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *