Viceprimarul Lucian Harșovschi: 20 de locuitori ai municipiului Suceava, cazuri active de coronavirus. Acum o săptămână, numărul cazurilor era 13

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă că ieri, 14 iulie a.c., erau înregistrate în municipiul Suceava 20 de cazuri active de coronavirus. Cu o săptămână în urmă, numărul sucevenilor bolnavi de COVID 19 și nevindecați era de 13.

Pe fondul creșterii numărului de îmbolnăviri în municipiul reședință de județ, viceprimarul Lucian Harșovschi a transmis un apel către cetățeni, să fie responsabili și să respecte regulile obligatorii de prevenție în contextul pandemiei COVID 19.

El a arătat că Poliția Locală a efectuat și va efectua în continuare controale în Bazar, piețele din orașul Suceava dar și în autobuzele TPL. Până astăzi, în locațiile indicate de viceprimarul Harșovschi au fost date 207 sancțiuni în sumă totală de 70.750 lei, 13 dintre amenzi fiind încasate de persoane care nu au respectat regulile din interiorul mijloacelor de transport în comun pe teritoriul municipiului Suceava, cea mai evidentă abatere fiind nepurtarea măștii de protecție.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *