Viceprimarul Lucian Harșovschi recomandă asociațiilor de proprietari să întrerupă activitățile cu publicul și să instaleze sisteme online pentru plata cheltuielilor

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi a transmis prin intermediul paginii sale de facebook că se impune ca asociațiile de proprietari să întrerupă activitățile cu publicul și să implementeze sisteme de plată electronice.

”Pentru că ne aflăm într-o situație de urgență, am recomandat ca asociațiile de proprietari să întrerupă activitățile cu publicul, pentru a evita pe cât posibil interacțiunea socială.

Acestea trebuie să păstreze legătura cu cetățenii și să încaseze plățile online, motiv pentru care, solicit conducerii asociațiilor de proprietari să implementeze sistemul prin care plățile în Suceava să fie făcute electronic!

Fiți alături de suceveni și implementați online tot ceea ce înseamnă gestionarea cheltuielilor pentru condominii: transmitere index, plăți, verificare, actualizare!”, a transmis viceprimarul Lucian Harșovschi.  

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *