VICEPRIMARUL PMP DIN MITOCU DRAGOMIRNEI, RADU REZIUC, A FOST DEMIS. CONDUCEREA PMP ACUZĂ REFACEREA VECHIULUI USL LA MITOC.

În ședința de azi a Consiliului Local al comunei Mitocu Dragomirnei, coaliția formată din reprezentanți ai PNL și PSD a votat pentru demiterea viceprimarului PMP Radu Reziuc.
Menționăm că, la nivelul comunei Mitocu Dragomirnei a fost semnat un protocol între organizațiile locale ale PNL, partid care a dat și primarul localității – Dănuț Solcanu și cea a PSD, tocmai în scopul de al scoate din cărți pe viceprimarul PMP.
Președintele organizației județene PMP Suceava, Marian Andronache, a transmis în cursul zilei de ieri un mesaj către conducerile PNL și PSD de la nivel central, dorind să afle dacă s-a repus în funcțiune protocolul vechi între cele două partide, cunoscut sub denumirea USL.
După ședința de azi, Radu Reziuc a postat pe contul său socializare următorul mesaj: ” Din această zi îmi închei activitatea de viceprimar al comunei Mitocu Dragomirnei. PSD și PNL au hotărât aceasta pentru binele comunei! Plec cu fruntea sus și cu mulțumirea că alături de cetățenii comunei și împreuna cu ei, în doi ani de mandat am avut realizări frumoase!Doamne ajută tuturor! Vă îmbrățișez cu drag pe toți! Ușor, ușor… Încet, încet… ”

Please follow and like us:

One thought on “VICEPRIMARUL PMP DIN MITOCU DRAGOMIRNEI, RADU REZIUC, A FOST DEMIS. CONDUCEREA PMP ACUZĂ REFACEREA VECHIULUI USL LA MITOC.

  • 5 august 2018 la 3:45
    Permalink

    Tot asa cum la iminenta apropiere a unui cutremur sobolanii ies din pamant disperati spre a-si cauta salvarea ,tot asa cum asemenea unui joc de sah, cateodata trebuie sa sacrifici o piesa importanta spre a castiga partida ,asta nu va impiedica deznodamantul : cutremurul va veni …partida va fi cu atat mai victorioasa cu cat piesa sacrificata va fi mai importanta.Tot asa…Dumneavoastra ,domnule Reziuc ,prin puterea si sustinerea oamenilor care va cunosc ,va veti bucura de victoria unei lupte oneste si devotate acestei comune si oamenilor ei..Mult succes Domnule Primar !… ,, Ușor, ușor… Incet, incet… “

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *