Viceprimarul Sucevei Marian Andronache anunță demararea campaniei de distrugere a cuiburilor de ciori din oraș

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache a anunțat demararea campaniei de distrugere a cuiburilor de ciori din oraș. ”Ca în fiecare an, după data de 20 aprilie, începe acțiunea de distrugere a cuiburilor de ciori din Suceava. Este o acțiune solicitată de mai mulți cetățeni. Am primit multe sesizări în această privință, mai ales în această perioadă de carantină și autoizolare la domiciliu”, a transmis viceprimarul Andronache.
Operațiunea va  începe de luni 27.04.2020, ora 8:00 și vor fi executate de angajații de la sectorul spații verzi, din cadrul Direcției Generale a Domeniului Public a Primăriei Suceava, cu ajutorul unui utilaj cu nacelă. ”Intervențiile se vor realiza pe domeniul public al municipiului Suceava, nu și pe domeniul unor instituții sau al unor entități private”, a precizat Marian Adronache.
Operațiunea va dura două săptămâni și va fi demarată inițial în toate parcurile din municipiu unde în coroanele arborilor sunt  cuiburi de ciori, după care vor fi soluționate rând pe rând solicitările din partea cetățenilor. Marian Andronache a transmis că cetățenii pot face sesizări în această speță pe pagina sa de facebook.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.