Viceprimarul Sucevei, Marian Andronache: încep lucrările de dezinfecție împotriva căpușelor în oraș

Viceprimarul municipiului Suceava, Marian Andronache a transmis că Primăria se concentrează în aceste zile asupra lucrărilor de dezinfecție împotriva căpușelor.
”Este o perioadă propice pentru apariția acestora, așadar au apărut și primele sesizări din partea cetățenilor privind existența căpușelor în unele locații. Răspundem solicitărilor dumneavoastră prin efectuarea acestor lucrări, pe o suprafață de 147.924 mp. Vor fi incluse locurile de joacă, parcurile și zona de agrement Tătărași” a declarat viceprimarul Marian Andronache.
Operațiunea a fost programată pentru finalul acestei săptămâni dar, din cauza vremii capricioase, cu ploi abundente, este reprogramată pentru săptămâna viitoare, dacă vremea ne va permite.
Din momentul stropirii trebuie să treacă o perioadă de 48-72 de ore fără precipitații, pentru ca operațiunea să aibă efect.
Chiar dacă locurile de joacă nu sunt deocamdată deschise, lucrările de dezinfecție se vor efectua și pe aceste locații, în speranța că acestea se vor deschide la următoarea etapă de relaxare.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *