Viceprimarul Sucevei Teodora Munteanu a câștigat premiul cel mare la tombola Bucovina Motorfest, o motocicletă Yamaha, chiar de ziua onomastică

Viceprimarul USR  al municipiului Suceava, Teodora Munteanu, a fost aseară fericita câștigătoare a marelui premiu la tombola organizată la festivalul de rock Bucovina Motorfest. Participând la tombolă, a devenit proprietara unei motociclete Yamaha 2YL. De reținut că, la tombolă au participat toți cei care au cumpărat un tricou oficial al Festivalului Bucovina Motorfest.

Tragerea la sorți a premiilor a avut loc sâmbătă seara, iar biletul câștigător, cu numele Teodora Munteanu, a fost extras din urnă chiar de băiatul solistului de la trupa Urma care tocmai concerta.

Viceprimarul Teodora Munteanu a postat pe pagina sa de internet fotografii cu premiul cîștigat, unde a primit felicitări și a mulțumit.

Alte premii oferite în cadrul tombolei Bucovina Motorfest  au fost o chitară Yamaha RS420 Revstar Maya Gold, un curs auto pentru categoria B și un abonament lunar Bee Fit.

De menționat că, în calendarul creștin ortodox, ziua de 7 august este dedicată Sfintei Cuvioase Teodora.

Mai multe amănunte se pot găsi la adresa  https://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2021-08-07/Motocicleta-oferita-ca-premiu-la-Bucovina-Motorfest-castigata-de-viceprimarul-Teodora-Munteanu#ixzz72wnMG29e .

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *