Actualitate

Viceprimarul Teodora Munteanu recunoaște că a greșit acceptând motocicleta premiu la tombola Bucovina Motorfest: ”Sper să îmi acceptați scuzele și să îmi iertați naivitatea gestului”

Viceprimarul municipiului Suceava, Teodora Munteanu a transmis un comunicat de presă în care recunoaște că a greșit atunci când a acceptat premiul cel mare – motocicleta Yamaha, oferită la tombola organizată sâmbătă seara în cadrul festivalului Bucovina Motorfest, promițând să fie mai responsabilă de acum înainte. Precum a anunțat deja, contravaloarea vehiculului (5000 de lei, fiind o motocicletă recondiționată) a fost donată organizației ”Salvați Copiii”.

Prezentăm în cele ce urmează conținutul comunicatului de presă transmis de viceprimarul USR al municipiului Suceava, Teodora Munteanu:

 

Da, am greșit că am acceptat premiul oferit la tombola de sâmbătă seară. În febra evenimentului, la care particip de atâția ani, nu am realizat că din toamna anului trecut, de când am fost aleasă într-o funcție publică locală, nu mai sunt același simplu spectator.

Îmi fac mea culpa tuturor celor cărora, fără nicio intenție, le-am adus deservicii. 

Îmi cer scuze mai ales organizatorilor și artiștilor invitați la Bucovina Motorfest, un festival extraordinar care sper să reziste și să aibă succes. Sper să îmi acceptați scuzele și să îmi iertați naivitatea gestului.

Așa cum am anunțat deja, am făcut astăzi această donație către o asociație a cărei activitate o respect și o apreciez. Nu doresc ca această donație să politizeze în vreun fel activitatea domniilor lor.

Public ordinul de plata doar ca o dovadă de transparență, fără a urmări niciun câștig personal de imagine. Promit să fiu mai responsabilă și să învăț că, odată cu funcția publică, vin și anumite limitări implicite ale vieții personale.

Cu stima, Teodora Munteanu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *