Vicovean dat în vileag de un concetățean că face taximetrie ilegală, el și pasagerii nepurtând mască de protecție în interiorul mașinii

Gheorghe I., un cetățean din orașul Vicovu de Sus a apelat aseară prin linia specială TEL VERDE IPJ Suceava iar de acolo mesajul a fost transmis către Poliția orașului,  reclamantul sesizând că un anume ”Silvestru”, cu un VW de culoare verde  efectuează transport de persoane fără a fi autorizat, iar pasagerii nu poartă mască de protecție individuală.

Un echipaj de poliție a identificat și oprit regulamentar în trafic autoturismul semnalat pe strada Calea Cernăuți de pe raza orașului Vicovu de Sus, constatând că acesta este condus de Silvestru P. de 76 de ani, având pasageri doi tineri: B.T. de 18 ani și B.E. de 16 ani precum și două persoane în vârstă: P.T. de 70 de ani și A.A. de 72 de ani.

Conducătorul auto și pasagerii, în momentul opririi în trafic, nu purtau mască de protecție individuală, fapt pentru care au fost sancționați contravențional conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

De asemenea conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul persoanelor în regim de taxi fără autorizație, iar ca măsură complementară s-au reținut certificatul de înmatriculare și plăcuțele de înmatriculare ale autoturismului.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *