Vicovean de 28 de ani reținut de polițiști pentru amenințări și injurii aduse activistului de mediu Daniel Bodnar

La data de 20.01.2022, în jurul orei 17:30,  activistul de mediu rădăuțean Daniel Bodnar a distribuit în spațiul public imagini video care surprindeau un bărbat proferând injurii, expresii triviale și amenințări la adresa lui.

Polițiștii s-au autosesizat și la nivelul IPJ Suceava s-au dispus măsuri operative urgente de documentare a activității infracționale dar și de asigurare a cadrului procedural.

Printr-un ofițer din cadrul IPJ Suceava și ulterior prin polițiștii Poliției orașului Vicovu de Sus a fost contactat activistul de mediu care se afla în municipiul Cluj-Napoca, Bodnar fiind îndrumat și consiliat pentru a depune o sesizare online pe adresa oficială de email a IPJ Suceava.

 Aceasta a fost direcționata imediat către Poliția Orașului Vicovu de Sus, fiind demarate de îndată cercetări și întreprinse demersuri procedurale.

În urma audierilor și materialului probator administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, la mai puțin de 5 ore de la postarea în spațiul on line a imaginilor incriminatorii, autorul, Petrea Beghian, un bărbat de 28 de ani din orașul Vicovu de Sus a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Petrea Beghian a fost introdus astă noapte, pe la ora 23.50, la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Suceava. 

Polițiștii suceveni reamintesc că vor acționa în mod ferm pentru respectarea legii și solicitată cooperarea și sprijinul pentru asigurarea cadrului procedural, astfel încât, împreună, să sprijinim procesul de justiție și să dispunem măsurile procesuale adecvate și adresează mulțumiri lui Daniel Bodnar pentru modul de colaborare în această speță.

”Nici nu pot posta toate injuriile și amenințările! Indivziii ăștia sunt cei care și-au cumpărat permise pe bani și primesc lemn ilegal de la pădurarii din Putna și Brodina!”, arată  Daniel Bodnar în  comentaruiul la  înregistrarea video pe care a postat-o pe pagina sa de facebook, înregistrare făcută chiar de cel care l-a amenințat, Redăm în cele ce urmează parte din mesajul transmis de Petrea Beghian, bărbatul de 28 de ani din Vicovu de Sus. Precizăm că înregistrarea integrală conține mai multe amenințări, injurii și cuviinte triviale care nu pot fi  redate în spațiul public:  

”Fac acest video pentru Daniel Bodnar. Să știi că Garda Forestieră a fost la noi. Ți-ai făcut de lucru cu țiganii de-amu, Danieluț. De-amu n-ai să mai poți să umbli cu picioarele, n-ai să mai poți mânca cu mâinile! Îți promit eu că îți rup picioarele!  Această persoană ce o vezi în direct, amu!”

https://www.facebook.com/bodnardaniel/videos/689057488762168

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.