Mopan Suceava
Actualitate

Vicovean de 41 de ani reținut după ce a încălcat ordinul de protecție, a năvălit peste nevastă și a făcut scandal

Duminică 19.03.2022, după ora 15.00, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 38 ani, din localitate, cu privire la faptul că soțul său, Daniel N., de 41 ani, a revenit la domiciliu, încălcând astfel obligațiile impuse prin ordinul de protecție provizoriu emis de către lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus la data de 17.03.2023.

Bărbatul a fost identificat de către polițiști în holul casei, fiind în stare de ebrietate, iar la vederea echipajului a intrat în baia locuinței. Ulterior, a ieșit din baie în curte unde a fost oprit de polițiști, el recunoscând că avea la cunoștință despre ordinul de protecție emis împotriva sa, însă a revenit la domiciliu pentru a-și lua câteva haine.

Daniel N. a fost condus de către lucrătorii de poliție la sediul Poliției Vicovu de Sus.

Femeia a precizat faptul că soțul său a venit la domiciliu, în jurul orei 15.10, fiind în stare de ebrietate și a început să provoace scandal, reproșându-i faptul că a chemat poliția.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.

Cauza a fost discutată cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a confirmat efectuarea în continuare a urmăririi penale față de Daniel N. pentru săvârșirea infracțiunii de ”încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.  S-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul  IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *