Actualitate

Vicovean de 73 de ani, lovit mortal de automobilul unui băcăuan care mergea la hram la Putna

Ieri dimineață, pe la ora 9.00, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe raza localității Bivolărie, a avut loc un accident rutier.

Polițiștii au constatat că în jurul orei 09.00, G.D., în vârstă de 37 de ani, din comuna Orbeni, județul Bacău, conducea autoturismul Mercedes pe strada Ștefan cel Mare din Bivolărie – Vicovu de Sus, în drum spre Putna. La un moment dat, autoturismul care circula în fața sa, având aceeași direcție de deplasare, a virat brusc la stânga. Șoferul din Bacău a fost surprins de apariția în mijlocul drumului a unui bărbat care se deplasa pe lângă bicicletă. Conducătorul auto a încercat să vireze stânga pentru a evita un impact însă nu a putut evita impactul, bârbatul căzând pe carosabil, suferind leziuni în zona capului.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, fiind transportat la Spitalul Mun. Rădăuți unde i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

Biciclistul, identificat în persoana lui I.R., în vârstă de 73 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost găsit cu de ambulanțierii veniți la locul accidentului cu semne vitale, pe acostamentul drumului. Acesta a fost transportat la Spitalul Mun. Rădăuți, însă la scurt timp, pe la ora 11:00, a fost declarat decesul acestuia.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvărșirea  infracțiunii de „ucidere din culpă”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *