Evenimente

Vicovean ieşit cu scuterul neînmatriculat la plimbare, fără permis, lovit de o maşină într-o parcare

Ieri la amiază, 14.05.2019, în jurul orei 12:25, în timp ce efectua manevra de manevra de mers înapoi într-o parcare de pe strada Calea Cernăuți, din oraşul Vicovu de Sus, un bărbat de 31 de ani, din comuna Ipotești, a intrat în coliziune cu scuterul condus de un localnic de 50 de ani.

Din accident a rezultat rănirea bărbatului de 50 de ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul de 50 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar scuterul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunile de vătămare corporală din culpă”, față de conducătorul autoturismului și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”punerea în mișcare sau conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, față de bărbatul de 50 de ani.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *