Vicoveancă de 22 de ani prinsă conducând fără permis prin Putna. Mașina aparține soțului, care o asista de pe scaunul din dreapta

La data de  01.10.2022, ora 15:15, patrula din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, fiind în serviciul de patrulare, a identificat în trafic pe raza comunei Putna, județul Suceava, un autoturism care se deplasa din direcția drumului forestier Putnișoara către centrul comunei Putna pe drumul public comunal ,,Putnișoara”. S-a procedat la oprirea regulamentară a autoturismului, prin folosirea semnalelor luminoase și acustice, conducătorul auto conformându-se și oprind pe partea dreaptă a părții carosabile.

La volanul autoturismului a fost identificată o persoană de sex feminin, care în urma verificărilor s-a stabilit că este o tânără în vârstă de 22 ani, din orașul Vicovu de Sus, care nu deține permis de conducere valid pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, pe scaunul din dreapta a fost identificat soțul conducătoarei auto, care i-a încredințat vehiculul spre a fi condus, cu toate că știe că nu este legal acest lucru.

În cauză, urmează a se efectua cercetări cu privire la infracțiunile de: ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, și ”încredințarea spre conducere a unui vehicul fără permis de conducere”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *