Vicoveanul Petrea Beghian, cel care l-a amenințat pe activistul de mediu Daniel Bodnar, lăsat în libertate sub control judiciar, de procurorii rădăuțeni

Petrea Beghian, bărbatul din Vicovu de Sus care a postat pe internet un mesaj de amenințare, conținând înjurături și cuvinte triviale, la adresa activistului de mediu Daniel Bodnar, a ieșit din arestul IPJ, fiind pus în libertate, sub control judiciar. Decizia a fost luată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Reamintim că aseară, Petrea Beghian, un bărbat de 28 de ani din Vicovu de Sus, a fost reținut după ce a transmis public, pe rețele de socializare, un mesaj video de amenințare la adresa activistului de mediu rădăuțean Daniel Bodnar.

 ”Fac acest video pentru Daniel Bodnar. Să știi că Garda Forestieră a fost la noi. Ți-ai făcut de lucru cu țiganii de-amu, Danieluț. De-amu n-ai să mai poți să umbli cu picioarele, n-ai să mai poți mânca cu mâinile! Îți promit eu că îți rup picioarele!  Această persoană ce o vezi în direct, amu!”,  i-a transmis public Petrea Beghian lui Daniel Bodnar, aceasta fiind doar o mică parte din mesajul care conține, pe lângă amenințări și înjurături, cuvinte triviale care nu pot fi reproduse în spațiul public.

https://www.facebook.com/bodnardaniel/videos/689057488762168

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.