Mopan Suceava
Actualitate

Vicovu de Jos, Bilca, Bivolărie, Gura Putnei și Putna, încă o zi fără curent, pe 30 iunie. E.on face din nou lucrări pe rețea

Locuitorii din comunele Vicovu de Jos, Bilca, Putna precum și cei din Bivolărie – orașul Vicovu de Sus vor fi din nou afectați de întreruperea furnizării curentului electric, mâine, 30 iunie. Reamintim că astfel de întreruperi au fost și pe 28 iunie, din cauza unor lucrări a meseriașilor de la E.on pe rețeaua de alimentare cu energie electrică.

Astfel, Compania E.on, prin FOL EM Vicov – Solca a anunțat că în data de 30.06.2022, în intervalul orar 08.30 – 16.30, sunt programate lucrări în instalațiile electrice de distribuție și este necesară întreruperea în alimentarea cu energie electrică a liniei electrice LEA de 20 kv Vicov – Putna. Prin urmare vor fi afectate de întreruperea alimentării cu energie electrică comuna Vicovu de Jos (zona PTA 2); comuna Bilca ( zona PTA 17); localitatea Bivolărie din orașul Vicovu de Sus în totalitate, satele Gura Putnei  și Putna din comuna Putna, în totalitate.

Se va lucra în continuare la înlocuirea izolațiilor conductoarelor de 20kv și separatori 20 kv pe LEA 20 kv Vicov – Putna și derivații + racoarde  20 kv aferente LEA 20 kv Vicov – Putna.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *