Actualitate

Vicovu de Jos fără curent trei zile la rând. Întreruperi programate de firma care asigură mentenanța rețelelor, între orele 9.00 – 17.00. Informații suplimentare la Tel/Verde

Potrivit unui comunicat transmis prin intermediul Primăriei Vicovu de Jos de către Galan Ion, ”șef FOL EM Vicov Solca”, pe internet,  o bună parte a locuitorilor comunei  Vicovu de Jos au fost informați că nu vor avea  la curent electric mâine, poimâine și răspoimâine între orele 9.00 – 17.00. Vor fi întreruperi programate la alimentarea cu energie electrică la Vicovu de Jos.

”În data de 01, 02, 03. 09. 2019, sunt programate lucrări în instalațiile electrice de distribuție și este necesară întreruperea în alimentarea cu energie electrică a Derivație 20 kv Vicovu de Jos  – Voitinel, prin urmare vor fi afectate de întreruperea cu energie electrică: localitatea Vicovu de Jos (pentru data de 1.10.2019, – localitatea Vicovu de Jos se întrerupe de la intersecția cu drumul spre Voitinel până la ieșire din localitate spre Gălănești. Pentru data de 2.10 2019 în localitatea Vicovu de Jos se întrerupe de la Casa Muzeu Sofia Vicoveanca până la ieșire din localitate spre Gălănești”. Va fi, spune Ion Galan, șef FOL EM Vicov – Solca, ”înlocuite izolațiile 20Kv și vor fi înlocuite conductoare 20 Kv plus că vor fi înlocuiți separatorii 20 Kv pe derivație de Kv”. Puțini oameni cunosc ce înseamnă intervențiile care vor fi făcute.

Oricum, meseriașii conduși de acest domn Ion Galan, vor purcede la treabă iar  șeful FOL EM Vicov – Solca a solicitat azi Primăriei Vicovu de Jos să afișeze ”într-un loc vizibil anunțul cu întreruperea furnizării energiei electrice”.  Domnul Ion Galan mulțumește pentru înțelegere și transmite că informații suplimentare pot fi obținute de la Tel/Verde 0800800929.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *