Vicovu de Jos: maşină scăpată de sub control intrată într-un mal de pământ. Şoferul, un tânăr de 17 ani şi o fetiţă de 4 ani răniţi în accident

În seara zilei de ieri, 06.06.2019, la ora 21.10, pe un drum comunal neclasificat din comuna Vicovu de Jos, un tânăr de 21 ani, din Voitinel, fără permis de conducere, în timp ce conducea autoturismul marca Ford Tranzit, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă şi a intrat cu autoturismul într-un mal de pământ.

După producerea accidentului, atât conducătorul auto cât și pasagerii au părăsit locul faptei.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a şoferului, a unui tânăr de 17 ani și a unei fetiţe de 4 ani pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost identificat pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracţiunilor de: „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției care efectuează cercetarea locului faptei”. 

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *