Mopan Suceava
Actualitate

Vicovu de Sus strălucește! Târg de Crăciun, patinoar, concert de colinde, locuri unde vreți să petreceți împreună de Crăciun

Vicovu de Sus strălucește, în toate sensurile bune ale cuvântului.

Cu implicarea primăriei și a întregii comunități, orașul s-a dezvoltat atât de mult încât se poate lua la întrecere cu orașe mult mai mari (după numărul de locuitori).

Cine a avut ocazia să intre în orașul Vicovu de Sus, fie și în trecere, a putu observa cu ușurință că orașul de la granița României are aproape tot ce trebuie pentru bunăstarea localnicilor dar și a comunelor din apropiere. Dacă odinioară cei din zonă trăgeau o fugă la Rădăuți ori Suceava pentru diverse lucruri trebuincioase, acum se trage o fugă la Vicovu de Sus.

Nu spunem că localitățile din jur nu sunt și ele foarte dezvoltate, cu oameni gospodari care știu cum să facă să le fie bine. Doar povestim despre lucrurile frumoase de la Vicov.

Și iarna aceasta, Primăria Vicovu de Sus s-a întrecut în surprize plăcute:

Joi, 16 decembrie 2021, primăria anunța deschiderea patinoarului din centrul localității.

Programul de funcționare a patinoarului este între orele 10.00-22.00 și se patinează în 5 intervale de timp a câte două ore, cu pauza aferentă refacerii gheții.

Prețul pentru două ore de acces pe patinoar este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru elevi, aceleași tarife fiind și pentru închirierea patinelor.

”După o masă copioasă şi momentele de tihnă în familie vă invităm la mișcare pe patine sau pur şi simplu la o gură de aer sau relaxare la căsuțele cu vin fiert și alte bunătăți din imediata apropiere a patinoarului”, transmiteau reprezentanții primăriei.

Tot prilejuit de sărbătorile de iarnă, în parcul central al orașului s-a deschis Târgul de Crăciun.

”În continuarea poveștii noastre de sărbători vă invităm să vizitați Târgul de Crăciun organizat de Primăria Orașului Vicovu de Sus în colaborare cu producătorii și antreprenorii locali.

Vă așteptăm în parcul central al orașului nostru să petrecem timp de calitate împreună, să depănăm amintiri și să ne spunem păsurile unii altora.

Târgul va fi plin de bunătăţi, colinde şi voie-bună, surprize pentru cei mari şi pentru cei mici şi alte câte şi mai câte minunății pe care vă aşteptăm, cu drag, să le descoperiţi!”, a fost invitația lansată de edilul orașului, primarul Vasile Iliuț.

Și povestea nu se oprește aici, pe 26 și 27 decembrie 2021, la Vicovul de Sus răsună colindele cântate de coruri și artiști locali, dar și de mari nume ale folclorului bucovinean.

Mai multe informații, pe pagina primăriei: https://www.facebook.com/Prim%C4%83ria-Ora%C8%99ului-Vicovu-de-Sus-100131871345724

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *