Mopan Suceava
Actualitate

Victimele accidentului de la Rădăuți: un băiat de 18 ani din Rădăuți a murit,  șoferul de 21 de ani din Gălănești și un alt tânăr de 19 ani din Dornești, în stare gravă

Polițiștii au stabilit identitatea ocupanților autoturismului Audi care s-a rupt în două după ce a intrat în coliziune cu un stâlp, pe strada Putnei din Rădăuți, accident soldat cu decesul unui tânăr de 18 ani ani, alți doi fiind duși în stare gravă la spital.  

Astfel, autoturismul  Audi înmatriculat în România dar prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă era condus de Cristian Ionuț V.,un tânăr  de 21 ani din comuna Gălănești. Acesta  a intrat în depășirea unei coloane de vehicule poziționată în spatele unui autoturism MiniCooper condus de o femeie de 27 ani, A.G.I. din comuna Dornești, care se angajase într-un viraj la stânga pe o stradă secundară. Autoturismul Audi care a intrat în depășirea coloanei, pentru a evita coliziunea cu autoturismul MiniCooper a virat stânga intrând în coliziune violentă cu un stâlp de energie electrică.

În urma impactului, unul dintre pasagerii din Audi, Vasile S., de 18 ani din municipiul Rădăuți a decedat pe loc.  Ceilalți doi tineri din mașină – șoferul Cristian Ionuț V. și Adrian Ilie P. de 19 ani din comuna Dornești, au fost răniți grav fiind transportați la unități medicale. Șoferul mașinii are permis valabil și i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii alcoolemiei. Din autoturismul MiniCooper care era condus de o femeie și în care se mai afla copilul acesteia nu au rezultat victime, vehiculul fiind doar ușor acroșat de auto Audi.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili toate circumstanțele producerii evenimentului.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *