Mopan Suceava
Actualitate

Viena-Suceava, o nouă cursă aeriană inaugurată astăzi prezența președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur

O nouă cursă aeriană, Viena-Suceava, a fot inaugurată în prezența președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

 ”Începând de astăzi, 3 iulie 2020,  avem o nouă cursă aeriană de pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare Suceava, legătura cu Viena.

Continuăm, astfel, să conectăm Suceava și Bucovina cu Europa.

Mai mult decât atât, Viena este un punct cu conexiuni nu doar spre toată Europa, ci spre întreaga lume.

Sunt convins că deschiderea acestui zbor va însemna un pas important în dezvoltarea turismului, a turismului de afaceri și atragerea de investiții în zonă. De altfel, vom merge pe concretizarea unor parteneriate, insistând pe turism și mediul de afaceri. Primul pas va fi organizarea vizitei unui grup de operatori în turism din Austria”, a declarat președintele Gheorghe Flutur.

Acesta a mai declarat că administrația suceveană își propune o colaborare cu Landul austriac Steiermark (Stiria), în domeniile administrație publică, industrie, transport aerian, învățământ, sănătate, turism, silvicultură, cultură şi altele, prin organizarea și desfășurarea de activități comune de promovare – târguri și expoziții, concerte, competiții sportive, tabere etc.

”Suceava este un județ din ce în ce mai sigur atât pentru turiști cât și pentru investitori iar Bucovina, o destinație care, sunt sigur, va continua să fie tot mai atrăgătoare de la zi la zi, este acum la o oră distanță de Viena”, a transmis Flutur.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *