Vii pe 1 Martie la Muzeu? Primești MĂRȚIȘOR…, DE LA MUZEU! Mărțișoare cadou oferite de copiii de la Școala Gimnazială Specială „Sf. Stelian” din Rădăuți, la Muzeul Satului Bucovinean și Muzeul de Științele Naturii

Cei care vor vizita Muzeul Satului Bucovinean și Muzeul de Științele Naturii pe 1 Martie, vor avea parte de o bucurie suplimentară: mărțișoare, cadouri oferite de copiii de la Școala Gimnazială Specială „Sf. Stelian” din Rădăuți.

”Gânduri bune, redate prin semne cusute, magic meșteșugite, dăruite cu drag de copii care ne sunt prieteni și care, de câțiva ani buni, fac parte din familia mare a Muzeului Național al Bucovinei.

Prietenii noștri s-au gândit nu doar să expună la muzeu micile opere de artă, ci să le și dăruiască. Așadar, toți vizitatorii care ne trec pragul sunt invitați să își aleagă un mărțișor de pe panoul de expunere aflat la intrarea în muzeu.

Bucuria sărbătorilor dedicate primăverii și renașterii naturii, transpusă în mici lucrări de artă, cu inspirație diversă: flori, păsări, motive geometrice, modele inspirate de pe renumitele cămăși populare tradiționale, se simte cel mai bine la Muzeului Satului Bucovinean  dar și la Muzeul de Științele Naturii.

Așadar, prieteni dragi, grăbiți-vă să ne vizitați ca să vă puteți bucura de mărțișoare din și pentru suflet!

Mulțumim în mod special copiilor, dar și profesorilor logopezi coordonatori:

Director – Loredana Crevco, Tamara Andronachi, Diana Balan, Silvia Badelita, Alexandra Berinceanu, Florentina Cioban, Aurica Croitoru, Oana Franiuc, Marioara Vartolomei, Mihaela Pascal”, se arată în invitația transmisă de Muzeul Satului Bucovinean, din cadrul Muzeului Național al Bucovinei.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *