Viitorul Liteni – Bucovina Dărmănești: 3-2. Meci dramatic pe stadionul Areni, în faza județeană a Cupei României la fotbal

Meci dramatic în această seară pe stadionul Areni, unde s-a desfășurat faza județeană a Cupei României, meci de fotbal între echipele Viitorul Liteni și Bucovina Dărmănești.

Echipa din Dărmănești a deschis scorul în minutul 10, prin Zaharie. În minutul 14 însă, Viitorul Liteni, echipa condusă de Demis Maranda și Cătălin Holca a egalat prin golul marcat de Lungu din penalty. Până la pauză, Bucovina Dărmănești a ratat un penalty.

În repriza a doua, Bijec a înscris în minutul 69, pentru echipa din Liteni. În minutul 74, scorul a fost egal în urma unui autogol al portarului Niga de la Viitorul Liteni. În minutul 84 însă Malanca a înscris golul victoriei pentru Viitorul Liteni.

Scor final: Viitorul Liteni – Bucovina Dărmănești 3 – 2, și în acest fel Viitorul s-a calificat în faza superioară a competiției.

De remarcat că fotbalistul Mihai Guriță, cel care a făcut parte din echipa de aur a Forestei, având peste 300 de prezențe în prima ligă fotbalistică a țării, la Foresta, Farul Constanța și Oțelul Galați,  acum în vârstă de 49 de ani, care a evoluat în Viitorul Liteni, a fost desemnat MVP-ul partidei (cel mai bun jucător de pe teren).

(Foto: Cristian Plosceac)

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *