Actualitate

Vineri, 23 octombrie, ședință de constituire a noului Consiliu Local al municipiului Suceava. Primarii și consilierii locali vor depune jurământul pentru mandatul 2020 – 2024

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că vineri 23 octombrie, la ora 12.00 va avea loc ședința de constituire a noului Consiliu Local al municipiului Suceava, cadru în care el va depune jurământul pentru un nou mandat de primar, vor fi aleși viceprimarii iar consilierii locali vor fi repartizați pe comisii.

”Miercurea trecută am fost validat pentru un nou mandat de primar de către Judecătoria Suceava iar ulterior prin ordin de prefect s-a stabilit că vineri, 23 octombrie la ora 12.00 va fi ședința de constituire a Consiliului Local. Eu voi depune jurământul pentru un nou mandat, se vor alege comisiile pentru Consiliul Local și vor fi aleși cei doi viceprimari. Începând de vineri vom avea întregit aparatul de lucru la nivelul decizional în Primăria municipiului Suceava, să ne putem ocupa de problemele urgente și importante ale municipalității care presupun hotărâri de consiliu local.”, a transmis primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *