Vinovat de producerea accidentului din intersecția de la Bibliotecă de azi dimineață, un tânăr de 22 de ani din Dolhasca, beat la volan

Polițiștii suceveni au oferit detalii despre modul în care s-a produs accidentul rutier din intersecția străzii Ana Ipătescu cu stada Mitropoliei, de azi dimineață, după ora 4.00:

La 29.01.2022, în jurul orei 04.30, Gabriel C., de 22 ani, din orașul Dolhasca, pe când conducea autoturismul VW Passat, pe strada Mitropoliei din municipiul Suceava, dinspre Ipotești, la pătrunderea în intersecția semaforizată cu strada Ana Ipătescu, nu a acordat prioritate de trecere autovehiculului VW Transporter care circula pe drumul prioritar, către centrul orașului și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a conducătorului auto Gabriel C., a unei tinere  de 21 ani aflată în mașină și conducătorului autoutilitarei în care s-a izbit, un bărbat de 54 ani, din comuna Șcheia, care au fost transportați la secţia U.P.U. a Spitalului Județean Suceava.

Conducătorii auto implicați în accidentul de circulație în cauză au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru șoferul autoutilitarei și 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru Gabriel C.. Ulterior acestora li s-au recoltat mostre biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, la secţia U.P.U. a Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.