Vinovatul în accidentul de aseară de la Gura Humorului în care patru mașini s-au ciocnit – un flăcău de 17 ani, beat și fără permis din Lunca – Botoșani

Vineri seară, în jurul orelor 19.00, un anume  Marian-Adrian Moisuc, de 17 ani, din comuna Lunca, satul Zlătunoaia, jud. Botoșani, în timp ce conducea o autoutilitară marca VW Transporter pe DN 17, pe strada Carierei din orașul Gura Humorului, ajungând la intersecția cu D.N.17, nu a acordat prioritate de trecere ansamblului de vehicule format dintr-un TIR marca MAN cu remorcă, condus regulamentar, care circula pe D.N.17, din direcția Suceava către Gura Humorului și a intrat în coliziune față-lateral, autoutilitara VW fiind proiectată în șanțul din partea dreaptă. În urma impactului, TIR-ul  a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia Dokker care staționa pe banda de preselecție pentru efectuarea virajului la stânga, și care a fost proiectat în autoturismul marca Fiat care circula  pe D.N.17, din direcția Gura Humorului către Suceava. 

După comiterea accidentului rutier, autorul a plecat de la fața locului, fiind identificat ulterior în curtea SC CONCRET SRL din orașul Gura Humorului.

În urma comiterii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a șoferului automobilului Dacia Dokker,  care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: traumatism prin accident rutier, plagă occipitală, contuzie bazin și a conducătorului automobilului Fiat , care a fost transportat la Spitalul orășenesc  Gura Humorului, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: TCC fără pierderea cunoștinței, contuzie pumn stâng.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru cei trei șoferi victime ale accidentului  și de 0,79 la mie alcool în aerul expirat, pentru Marian-Adrian Moisuc.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face acesta din urmă, care din cauza faptului că nu posedă permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a acordat prioritate de trecere.

 

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *