Violență în familie la Marginea. Femeie lovită și scoasă afară din casă cu cei doi copii de soțul beat, cu care este în divorț. Împotriva bărbatului s-a emis ordin de protecție

Ieri după orele amiezii, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către o femeie  de 40 ani, din Marginea, despre faptul că  soțul a băut și a scos-o afară din locuință cu tot cu copii.

Polițiștii au stabilit că Gheorghe H. de 42 de ani, soția acestuia și cei doi copii ai lor, locuiesc într-o casă din comuna Marginea.

La data de 28.04.2021, pe la ora 13.10, Gheorghe H., de 42 ani, a revenit la domiciliu sub influența băuturilor alcoolice, și i-a adresat soției cu care se află în proces de divorț, cuvinte și expresii jignitoare. Mai apoi bărbatul a lovit-o pe femeie cu palma peste față, amenințat-o cu acte de violență, de față cu cei doi copii ai lor.

Femeia a formulat plângere penală față de soțul ei, pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și „amenințare”, solicitând totodată a se emite un ordin de protecție provizoriu față de acesta.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Marginea, au emis un ordin de protecție provizoriu față de Gheorghe H., începând cu 28.04.2021.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „violență în familie” și „amenințarea”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *