Viorica Dăncilă vine mâine la Suceava, în campanie electorală. Traseul vizitei: Hanțești – Zamostea – Rădăuți – Suceava – Fălticeni

Președintele Partidului Social Democrat Viorica Dăncilă, candidat al PSD pentru funcția de președinte al României, va fi mâine oaspete în mai multe localități din județul Suceava în traseul său electoral, pentru atragerea de alegători.

Potrivit unei scheme de program transmisă de președintele organizației județene PSD, senatorul Ioan Stan, vizita candidatului Viorica Dăncilă în județul Suceava o să aibă ca primă destinație comuna Hanțești, condusă de primarul PSD Daniel Olariu, în jurul orei 9.00 dimineața. După ora 10.00, candidatul PSD  la președinție va vizita comuna Zamostea, administrată de primarul PSD Neculai Achihaei. Va urma o vizită la Spitalul municipal Rădăuți ”Sfinții doctori Cozma și Damian”, supervizată de primarul PSD al Rădăuțiului, Nistor Tătar.  După ora 12.00, candidatul PSD pentru funcția de președinte al României Viorica Dăncilă se va întâlni cu alegătorii în sala Casei de Cultură a municipiului Rădăuți.   

La ora 15.00 este programată o conferință de presă la sediul organizației județene a partidului Social Democrat, în municipiul Suceava.

Începând cu ora 17.00, se va desfășura o întrunire electorală pe esplanada din centrul municipiului Fălticeni, urmată de o întâlnire cu susținătorii candidaturii sale în sala Casei de Cultură a municipiului Fălticeni, gazdă fiind primarul PSD al Fălticeniului, Cătălin Coman.   

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *