”Vipera”, contrabandist de țigări internat în spital cu afecțiuni oncologice tocmai când s-a emis mandat de arestare pe numele său

IPJ Suceava a anunțat că în cursul zilei de ieri, 16.10.2019 s-au continuat cercetările privind infracțiune de „contrabandă” constatată la 07.10.2019, dată la care Tribunalul Suceava a admis contestația Parchetului de pe lângă Judecătorie, dispunând luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile față de inculpații Corneliu Andronache, de 44 ani zis ”Gigi” dar și ”Vipera” din municipiul Suceava. și Ștefăniță Sava, de 54 ani, fără poreclă, din Pârteștii de Jos.. Ieri s-au primit spre executare mandatele de arestare preventivă emise de Tribunalul Suceava pe numele celor doi inculpați pentru săvârșirea infracțiunii de „contrabandă”. Ștefăniță Sava, având cunoștință de emiterea mandatului, s-a prezentat la sediul IPJ Suceava, fiind introdus în arestul poliției județene.

 Pentru punerea în executare a mandatului emis pe lui Corneliu  Andronache  – ”Vipera”, a fost constituită o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din IPJ,  care s-a deplasat la Spitalul Județean Suceava, unde susnumitul a fost identificat la Secția Oncologie, aflându-se internat. S-a discutat cu medicul curant care a afirmat că Andronache Corneliu nu poate fi externat în prezent. În acest sens s-a constituit pază formată din polițiști din cadrul Centrului de Arest Preventiv Suceava și SAS Suceava, urmând ca la externare acesta să fie introdus în arestul IPJ.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *