Viteza excesivă a dus la moartea unui șofer de 26 de ani și rănirea unui pasager după ce un VW s-a răsturnat în pârâu, la Brodina

Un grav accident rutier s-a petrecut în această, la Brodina, pe la ora 19.05. Un automobil VW condus de un tânăr de 26 ani din Brodina circula pe DJ 176 A pe raza localității Brodina din direcția Izvoarele Sucevei către Brodina. Pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a părăsit  partea carosabila și s-a  răsturnat  în albia pârâului Brodina.. În automobil se mai afla un tânăr de 24 de ani.

În urma impactului, șoferul de 26 de ani a rămas încarcerat. La sosirea echipajului de descarcerare, era în stare de inconștiență. Din nefericire, în scurt timp persoana încarcerată a fost declarată decedată.  

Cealaltă victimă, tânărul  de 24 de ani, a fost preluat  de un echipaj SAJ și transportat la spital. Când a fost preluat era conștient și cooperant.  La fața locului au intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenție Vicovu de Sus (cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanta SMURD) precum și un echipaj SAJ.

S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *