Evenimente

Vitezoman băut, încătușat după ce a fost depistat circulând cu 123 km/h prin Câmpulung Moldovenesc. Urmărit de polițiști, bărbatul a abandonat mașina-n drum și a luat-o la fugă

Un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc, a depistat ieri, 18 septembrie a.c., puțin după miezul nopții, în jurul orei 1:34, a identificat pe Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un autoturism marca Nissan care circula cu viteza de 123 km/h în localitate.

S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat continuându-și deplasarea pe strada Nicolae Bălcescu din oraș. La un moment dat, ajuns la intersecția cu strada Mihail Sadoveanu, conducătorul auto a coborât de la volanul autoturismului, abandonându-l și luând-o la fugă.

Polițiștii au procedat la urmărirea pedestră a acestuia, însă bărbatul a sărit gardul unui imobil unde a fost identificat și imobilizat, prin încătușare. A fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 27 de ani din București, care locuiește fără forme legale în comuna Vama.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică, fiindu-i solicitat să efectueze un test cu aparatul etilotest. Tânărul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest însă a fost de acord cu recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea determinării alcoolemiei, fiind condus la Spitalul din Câmpulung Moldovenesc.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *