Vitezoman din Straja, beat la volan, prins de polițiști conducând cu 120 de kilometri pe oră, prin Vicovu de Sus

Sâmbătă seară,  în jurul orei 23.20, polițiști suceveni, delegați de la Poliția municipală Suceava la Vicovu de Sus, cu o autospecială radar, au surprins pe strada Cernăuți din orașul Vicovu de Sus  un autoturism marca VW Passat, care a efectuat neregulamentar manevra de depășire, încălcând astfel marcajul longitudinal continuu, precum și faptul că aceasta circula cu viteza de 120 km/h în localitate.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire prin punerea în funcțiune a semnalelor acustice și luminoase ale mașinii de poliție, conducătorul auto conformându-se, oprind autoturismul. La volanul acestuia se afla Ioan C., de 42 ani, din comuna Straja, acesta prezentând pentru control documentele solicitate.

Acesta emana halenă alcoolică,  motiv pentru care s-a procedat la testarea cu  etilotest rezultat fiind de 0.82 mg./l pur alcool în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Străjeanul vitezoman a fost sancționat cu amendă în cuantum de 3.480 lei și i s-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului”. 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.