VITEZOMANI PRINȘI ÎN TRAFIC DE POLIȚIȘTII SUCEVENI. RECORDURI DE VITEZĂ ÎN LOCALITATE – 101 KM/H LA STRAJA ȘI 107 KM/H LA BRODINA

Serviciul Rutier din IPJ Suceava și formaţiunile rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești din subordine au organizat zilele trecute o acţiune pe raza județului pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare.

În cadrul acţiunii au fost constatate 3 infracțiuni şi au fost aplicate 394 sancțiuni contravenționale, în valoare de 126.925 lei, din care 253 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute 29 de permise de conducere, din care 20 pentru viteză, 6 pentru depăşiri neregulamentare  și 3 alte cauze. Totodată, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

S-au oferit și două exemple:

Un bărbat de 26 de ani, din comuna Burla, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, din comuna Straja, cu viteza de 101 km/h, în localitate.

Un bărbat de 28 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost înregistrat de aparatul radar din dotarea poliției în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, din comuna Brodina, cu viteza de 107 km/h, în localitate. În ambele cazuri, conducătorii auto au fost sancționați  contravențional și li s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *