Mopan Suceava
Administratie

Vizită a președintelui CJ Gheorghe Flutur pe șantierul școlii din Roșcani Liteni. Lucrările se vor finaliza în 2-3 săptămâni

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că astăzi a vizitat șantierul de reabilitare a școlii din Roșcani, orașul Liteni.

”Astăzi, împreună cu primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii,  am fost pe șantierul unde se execută lucrările de reabilitare, modernizare și dotare a Școlii Gimnaziale Roșcani, orașul Liteni.

In 2-3 săptămâni se vor finaliza lucrările astfel încât cei peste 260 de copii care acum fac naveta la Liteni, peste 3 km, vor avea școala lor.

Școala va avea 4 săli de clasă, un laborator de informatică, centrală proprie, grup sanitar.

Finanțarea de 1,8 milioane lei a fost obținută de Primăria Liteni, prin PNDL.

Din discuția avută cu primarul Onisii am înțeles că și ei au probleme ca urmare a efectelor Ordonanței 114, orașul Liteni fiind obligat să aloce fonduri pentru a suplimenta contribuția proprie.

Va trebui ca și aici să vedem ce putem face și să-l ajutăm, mai ales că tot în acest în Primăria Liteni a mai modernizat și Școala de la Rotunda – bahnă”, a transmis președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *