Voind să scape de fiica cu care locuia, o femeie din Bosanci și-a dat foc la casă

În seara zilei de ieri, 02.11.2019, la ora 22.15, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipotești, au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat care a anunțat că S.I., o femeie  de 52 ani, din comuna Bosanci, și-a dat foc la locuință.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că imobilul aparţinând femeii este situat pe strada Salciei, nr. 11 a satului Bosanci, iar la sosirea polițiștilor incendiul se manifest violent la nivelul acoperișului casei dar și  la acoperișul locuinței vecinului său S.C. de 26 ani.

Casa femeii dispune de două căi acces, una către partea în care stătea aceasta și cealaltă către locuința fiicei sale. Incendiul a izbucnit în podul locuinței femeii, aceasta declarând verbal faptul că a pus intenționat foc din cauza faptului că dorea ca fiica sa să plece din locuință.

Din verificările efectuate împreună cu cadrele I.S.U. Suceava s-a stabilit că sursa probabilă de aprindere a incendiului este „flacăra, mijlocul care putea produce aprinderea fiind o brichetă, primele materiale care s-au aprins fiind masele plastice depozitate de femei în podul locuinței sale, împrejurarea determinată fiind folosirea intenționată a sursei de aprindere, iar locul focarului fiind podul locuinței femeii”.

În urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti, dar au rezultat daune materiale: la locuința femeii a ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 90 mp, materialele textile și masele plastice depozitate în podul locuinței, iar la locuința vecinului  a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 10 mp, s-au deteriorat pereții și pardoseala pe o suprafață totală de aproximativ 60 mp și un geam din PVC.

Cele două locuințe nu erau asigurate împotriva incendiilor.

Femeia a fost internată la psihiatrie.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugerea”, prejudiciul urmând a fi evaluat.

 

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *