Actualitate

Voitinean reținut după ce a fost prins transportând lemne fără acte cu o căruță tractată de un Mitsubishi. Nu avea permis și se afla în recidivă

Ieri după amiază, pe la ora 17.20, patrula de siguranță publică din cadrul  Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a identificat pe un drum public din comuna Voitinel, un autoturism  Mitsubishi, înmatriculat în Marea Britanie, care tracta un atelaj încărcat cu aproximativ 2,7 mc bușteni de fag, autovehiculul fiind condus de Dănuț.B., în vârstă de 34 de ani.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că Dănuț.B. nu este posesor de permis de conducere și nu deținea documente de însoțire pentru materialul lemons transportat.

Lucrătorii de poliție s-au sesizat cu privire la săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere” față de autor, care se afla în stare de recidivă, fiind dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 10.10.2023, ora 21.55, până la data de 11.10.2023, ora 21.55.

A fost constituită o escortă care l-a condus pe Dănuț B. în arestul IPJ Suceava, acesta fiind și

sancționat contravențional conform Legii nr. 171/2010, iar materialul lemnos transportat fără documente legale de proveniență urmează a fi confiscate și se va raporta ulterior cantitatea și valoarea acesteia.

Cantitatea de 2,72 mc lemn foc fag, în valoare de 680 lei, a fost confiscată și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *