Evenimente

Voitinean vitezoman prins conducând cu 123 km/h, prin Horodnic de Sus. Șoferul de 22 de ani avea permisul suspendat tot pentru depășire de viteză

Aseară, în jurul orei 18.55, echipajul din cadrul Compartimentului rutier Rădăuți, acționând cu aparatul radar pe raza comunei Horodnic de Sus, a înregistrat un autoturism Audi A6 care circula pe un drum de pe raza comunei Horodnic de Sus, cu viteza de 123 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h. S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, conducătorul acestuia continuându-și deplasarea către municipiul Rădăuți, fiind urmărit cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, concomitent cu solicitarea de sprijin celorlalte echipaje angrenate în acțiune.

Un echipaj din cadrul Secției nr. 3 de poliție rurală Marginea, a reperat în trafic autoturismul urmărit, care se deplasa pe DN 17 A în aceeași localitate, Horodnic de Sus, către municipiul Rădăuți. După circa 2 km, s-a reușit blocarea în trafic a autoturismului marca Audi A6 iar conducătorul auto a fost imobilizat prin folosirea cătușelor.

Acesta a fost identificat ca fiind  Cornel C. , de 22 ani, din comuna Voitinel, care a prezentat pentru control o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație. Efectuându-se verificări în bazele de date, s-a constatat că tânărul viotinean are exercitarea dreptului de a conduce suspendată în perioada 26.10.2019 – 23.01.2020, ca urmare a săvârșirii contravenției „depășirea limitei legale de viteză”.

Pentru faptele de natură contravențională comise la data de 28.11.2019, vitezomanul din Voitinel  a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum total de 3.480 lei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere având dreptul de a conduce suspendat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *